Taylor Swift vestleb iseendaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Kantriprintsess, kes saab detsembris 21, elab üksipäini korteris Nashvilles ja eelistab lärmakatele korteripidudele vestlusi iseendaga.

Taylor elab üksi esimest korda elus ja siiani ongi tema jaoks selle juures lahedana tundunud võimalus vestelda endaga ükskõik, millal tuju tuleb.

«Üksi olles sa saad teha nii palju fantastilisi asju. Sa saad ringi jalutada, iseendaga vestelda ja näiteks laulda oma mõtteid. Ma arvan, et ma olen ainuke, kes nii teeb,» vahendab Bang Showbiz lauljatari teleintervjuud USA vestlussaates.

Taylor, kelle elamises kantrimuusika keskuses Nashvilles on elutoas asuv kalatiik ja linnupuuri-kujuline talveaed, väidab, et iseseisvumisega arvatavalt kaasnevad metsikud peod ei kuulu tema ootuste hulka.

«Kardan täiega sattuda sekeldustesse, mis võivad mind saata elukooli direktori juurde aru andma,» väljendub Taylor kujundlikult.

Seoses täisealiseks, 21-aastaseks saamisega 13. detsembril, rõõmustab neidis juba ette, et saab siis hakata rohkem sõpradega väljas käima kontsertidel. Selle peale, et siis saab hakata poest kärakat ostma, ei mõtlevat ta üldse.

Vot ei teagi, kas seal Nashville` i linnas Tennessee osariigis reguleerib mitte täisealiste hilisõhtust väljasolekut mingi seadus äkki, kõlab igal juhul kummaliselt, et selline staar ei saa käia nii paljudel kontsertidel, kui vähegi tahab.

Mis puutub aga enesega vestlemisse, meenub Kerli Kõivu aastatetagune intervjuu, kus ta rääkis, mida head on Stockholmi kolimine talle kaasa toonud (see oli siis, kui Kerli võitis siin ühe konkursi ja läks auhinnaks saadud plaadilepingu raames Stockholmi plaati tegema – toim).

Kerli nimelt ütles, et Stockholmis ei vaata keegi imelikult, kui mööda tänavaid käies omaette rääkida või laulda, mida talle ka teha meeldis.

Nii et kui Taylor arvab, et on ainuke, kes oma mõtteid laulab, siis võib öelda, et Kerli on seda teinud ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles