Austraallanna Kylie Minogue unistab valgetest jõuludest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: SCANPIX

Veebruaris Eestis kontserdi andva lauljanna sõnul muutub ta «nagu 5aastaseks», kui veedab jõule ümbritsetuna valgest lumest.

Kusjuures kui ta oli tegelikult viiene, polnud Austraalia-maal mingist lumest märkigi, suveaeg ju seal allpool.

«Irooniline väheke küll, et laulan lugu «Let It Snow», olles ise austraallanna,» pajatab Minogue (42) staarblogija Perez Hiltoni kodukal, «sest meil ju jõuluajal lund pole.»

Mainitud laulust «Let It Snow» oma versiooni avaldab Minoque detsembri alguses singlina. Sama loo esitust Michael Bublélt saab kuulata-vaadata allpool. Täheleapanu väärib fakt, et see laul on kirjutatud tegelikult palaval suveajal ja kuigi seda peetakse klassikaliseks jõululauluks, pole seal sõnagi juttu jõuludest.

Tänavu võtab Minoque pühad vastu New Yorgis. «Nii et kui tänavu jõulude ajal sajab lund, tunnen sellist põnevust, nagu oleksin 5aastane,» lisas laulja, et ka ainuüksi põhjapoolkeral olemine jõuluajal on tema jaoks midagi lahedat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles