DiModa toob laupäeval moehuvilisteni Diana Kurvese uue kollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DiModa toob moehuvilisteni Diana Kurvese uue kollektsiooni
DiModa toob moehuvilisteni Diana Kurvese uue kollektsiooni Foto: dimoda

Sellel laupäeval, 23. jaanuaril kostitab Lounge Déjà Vu taaskord enda moegurmaanidest sõpru, sest toimumas on järjekordne DiModa. Seekord esitleb enda uut kollektsiooni «Frozen» Diana Kurves. Õhtul kõlab kindlasti hea muusika, sest DJ on sel õhtul Janika Tenn. Lisaks kaunile moele on baarist võimalik tellida maitsvaid ja värskendavaid kokteile.

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel laupäeval, 23. jaanuaril toob DiModa kõigi moehuviliste ette moelooja Diana Kurvese uusima kollektsiooni «Frozen».

Foto: dimoda

Õhtu täis glamuuri, moodi ning maitsvaid kokteile ootab huvilisi juba sel laupäeval Lounge Déjà vu’sse, et veeta üks meeldiv õhtu! Rohkem infot peo kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles