Pildid: ABBA avas Stockholmis Mamma Mia! taverni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi kunagise menuansambli ABBA liikmed avasid eile Stockholmis Mamma Mia! Kreeka stiilis taverni, kus nad üle aastakümnete koos lavale astusid.

Björn Ulvaeusi asutatud söögi- ja muusikakoha avamisel oli 130 külalist, kelle seas oli nii kutsega tulnuid kui ka neid, kes maksid pileti eest 1340 Rootsi krooni, edastab The Local.

Kell 19.00 astusid Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog ja Björn Ulvaeus koos lavale, kuid ei andnud kontserti. Hiljem kui kohal olnud hakkasid spontaanselt laulma ABBA laule, lausid ansambli liikmed kaasa.

Meedia ja fännid said neljast legendaarsest ABBA lauljast fotosid teha.

Viimati olid ABBA liikmed koos 2008. aastal, kui Londonis ja Stockholmis esilinastus nende lauludel põhinev film «Mamma Mia!».

2013. aastal avasid nad Stockholmis ABBA muuseumi, kuid siis ei saanud Fältskog kohale tulla.

Viimati andsid nad koos kontserti rohkem kui 30 aastat tagasi, seega nüüdne ülesastumine oli erakordne. Liikmete kinnitusel ei ole neil taasühinemist plaanis.

Mamma Mia! tavernis pakutakse kõrgklassilisi roogi ja saab kuulata-vaadata ABBA muusikal põhinevat show´d.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles