Suurim eelmise aasta uus tulija Jüri Pootsmann esineb Eesti Muusikaauhinnad 2016 galal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: promo

Jüri Pootsmann täiendab järgmisel neljapäeval Nordea Kontserdimajas toimuva Eesti Muusikaauhindade gala esinejate võimsat rida. Viies kategoorias nomineeritud laulja on suurimaid uusi tulijaid eelmise aasta eesti muusikas.

«Närv tuli küll veidi sisse, kui sain teada, et esinen muusikaauhindade galal,» tunnistas Jüri Pootsmann. «See on siiski väga suur au, et mind kutsuti esinema ja nomineeriti lausa viies kategoorias ning ma arvan, et sellest tuleb üks äge show ja eriti tore õhtu,» lisas laulja.  

Jüri Pootsmanni samanimeline debüütalbum ilmus eelmise aasta novembris ning selle singel «Aga siis» on praegu üks populaarsemaid lugusid eesti raadiojaamades. Laulja võitis eelmisel aastal «Eesti otsib superstaari» kuuenda hooaja.

EMA galakontserdil astuvad erilahendustega publiku ette veel Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu, Elina Born, Tanel Padar & The Sun, Cartoon, Trad.Attack!, Leslie Da Bass.

Eesti muusikaasta tähtsaim auhinnatseremoonia toimub 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Tunnustused jagatakse kätte 17 kategoorias. Otseülekande show'st teeb TV3. Gala piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles