Ennustaja: aasta 2016 on täis rünnakut, kadedust ja võimuvõitlust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

Ennustaja Merike Karro: „Kaardid näitavad, et inimestel on mure! Käib võimuvõitlus, rünnak, kadedus, oma koha otsimine.“

Vana-aasta õhtu ennustussaade "Mida toob aasta 2016" kogus 31. detsembri õhtul 140 000 vaatajat. Nüüd on kõigile esoteerika huvilistele uus annus põnevust, sest täna kell 20.30 on eetris erisaade "Mida toob punase ahvi aasta 2016?", kus vaatame, millised möödunud aastal tehtud ennustused on juba hakanud täide minema. Samuti laseme tarot nõustajal Merike Karrol panna Eesti riigile ja kaheteistkümnele päikesemärgile kaarte, mis sisaldavad nii soovitusi kui ka hoiatusi. Mida arvab Merike terrorihirmust, pagulashirmust?

Intervjuud annavad ka meie juhtivad astroloogid ja selgeltnägijad, sealhulgas Igor Mang, Ilona Kaldre, Edda Paukson jpt, kes ennustavad, mida toob alanud aasta meie avaliku elu tegelastele. Muuhulgas tuleb jutuks vastabiellunud presidendipaari käekäik alanud aastal. Saate toimetaja: Anna-Maria Makko.

„Mida toob punase ahvi aasta 2016?“ TÄNA KELL 20.30 TV3s!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles