Saaremaa hiietark: täna kannad körvaklappe, homme reedad kodumaa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutikad kõrvaklapid muudavad elu vaiksemaks.
Nutikad kõrvaklapid muudavad elu vaiksemaks. Foto: hush.technology

Saaremaa hiietark Niglas paljastab enneolematu vandenõu. Selgub, et iga vähegi isamaaline eestlane peaks oma kõrvaklapid kohe pilbasteks peksma, vahendab populaarteaduslik lehekülg Awanejad.

Avanejate kirjelduste järgi kukuti varahommikul nende uksele nii kõvasti prõmmima, et kevadeks hoitud käsitööõlle pudel pikali vajus ja laualt maha kildudeks veeres. Seejärel oli kärsitu hiietark Niglas ramminud tõukekelguga end raginal läbi toimetuse seina.

Imestunud pilkude saatel oli härmas habemega mees kokku kogunud kõik toimetuse kõrvaklapid ja tampinud need oma puukotaga mustjas-hallikaks sodiks. «Te lontrused ei tea kohe ikka mitte midagi! Ise veel kuulsad infotargad!» oli tark käratanud ja lisanud: «Körvaklapp teeb eestlasest ehtsa tohlaka, lükata-töugata kellele tahes. Körvaklapi mötles välja vana Kaan ise (Tšingis-khaan, Mongoli imperaator – toim), et omale orjaarmeed teha. Kui selle klapiga oma indi-tilu-lilut kuulad, ei jää ajju enam kärbsepask kah pidama. Täna kannad körvaklappe, homme reedad kodumaa!»

Mis edasi sai, loe Awanejate postitusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles