Galerii! Vaata, kuidas tähistati Vene uusaastat glamuursel Babulja Specialil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 15. Jaanuar, korraldas lõbus vanaema klubis Teater suurejoonelise uusaasta peo, et oma kaunite tütrekestega pakkuda lõbusat meelelahutust kõigile klubikülastajatele! Babulja Special "СТАРЫЙ НОВЫЙ ГОД" pidu ehk öö täis suurepärast meelelahutust, külma viina ning parimat vene muusikat!

Reedel, 15. Jaanuar avas klubi Teater uksed uhkele Vene uusaasta peole Babulja Special "СТАРЫЙ НОВЫЙ ГОД", kus terve öö lõbustasid kõiki vanaema kaunid lapsukesed. 

Foto: Rene Lutterus

Klubi Teatri populaarseim pidu tõi kohale tõeliselt säravad külalised! Läbi kogu öö kõlasid parimad vene hitid, mis täitsid kiirelt tantsuplatsi ning mille saatel lõbutseti hommikuni.  Parimate vene hittidega kostitas DJ Nechaev! 

Foto: Rene Lutterus

Juba sel reedel toimub aga klubis Teater glamuurne ning suurejooneline pidu Dom Party! Sel korral on pidu talviselt karge ning terve öö lõbutsevad laval kaunid lumeinglid! Rohkem infot leiad peo kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles