Video: Kadri Kõusaar ei soovita last kohe esimese ettejuhtuvaga ära teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016.aasta avafilmi «Ema» esilinastus, Kadri Kõusaar
2016.aasta avafilmi «Ema» esilinastus, Kadri Kõusaar Foto: Erlend Štaub

Eest meediamaastikul ajakirjaniku ja kirjanikuna kuulsaks saanud Kadri Kõusaar on arvestatav tegija ka Eesti filmimaailmas. Lisaks on ta ka õnnelik ema, kes paljastas, et emaks saamine on teda kõvatsi pehmemaks muutnud.

«Ma olen ettevaatlikum, rahulikum, malbem ja küpsem loomulikult. Samas on tekkinud mingisugused hirmud ka, loomulikult koguaeg pabistan lapse pärast, et kõik oleks okei,» rääkis Kadri Kõusaar TV3-le.

Emaks saamisest oli Kadri unistanud juba 25.eluaastast peale. «Kui ma oleks seda teinud 20ndates või veel varem, siis oleks jäänud okas hinge, et kas ma oleks teinud õige valiku, et kes on lapse isa,» rääkis staar, et lapsele on tähtis psühholoogilise tervise pärast, et tal oleks olemas mõlemad vanemad. «Tasub selle valikuga pigem oodata, mitte rabistada, et kohe esimese ettejuhtuvaga asi ära teha.

Foto: Kaader TV3 videost

34selt sünnitanud Kadri tunneb, et just siis oli õige aeg elus uus lehekülg keerata. «Mul oli endast suhteliselt kopp ees. Mul on hea meel, et mu elus on keegi teine, kes on esikohal, mitte minaise.»

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles