Avanejad: presidendiballil rängalt ilutsenud Evelin Ilves liitus hoopis ürituse boikoteerijatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigipea Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves on valmis külaliste vastuvõtuks.
Riigipea Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves on valmis külaliste vastuvõtuks. Foto: SCANPIX

Nädalalõpuks huumorit! Alanud aasta kõige suurem šokk on veebilehe Avanejate sõnul loomulikult fakt et siiani presidendiballil rängalt ilutsenud Evelin Ilves liitus hoopis ürituse boikoteerijatega!

Nii mõnigi meist on tänaval jalutades kindlasti märganud nutvaid või vähemasti nutetud silmadega naisi ja paari meest. Põhjus peitub selles, et veebruaris toimuvale suurele kleidipeole tahetakse kriips peale tõmmata.

Psühholoogia- ja folklooriteadlase Mehis Brüki sõnul on põhjuseid kaks: «Esimene on loomulikult Evelin Ilvese uus nimi Ieva Ilves. Mõni lihtsameelne võiks arvata, et uus nimi Ieva on tore ja vokaalne häälitsus, nagu mõne seenelise hüüe mikitametsas, aga võta näpust!

Foto: Sander Ilvest

Ilmselt on tegu väga osava ja pahatahtliku välisluure õnnestunud (küber)rünnakuga, sest olge nüüd valmis: nime Ieva Ilves tähti ümber tõstes saame «leiva vise»!»

Et veel vähe poleks, toob teadlane lagedale ka teise halva uudise: «Kas mäletate, mis aastavahetusel Kölnis toimus? Jah, nüüd on välismaalaste seas moodi läinud massikabistabine! ...ja mis on presidendiball? Just, rahvakogunemine ja väga suure välismaalaaste kontsentratsiooniga. Ei aita seal uue nime ega isegi kleidi vahetamine midagi. Taharrush gamea ja veel siseruumides...» võdistab härra Brük õlgu.

Loe lähemalt Avanejate portaalist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles