Naine pesi võidu toonud lotopiletilt pesumasinas kogemata tähtsa info maha?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotopiletid
Lotopiletid Foto: SCANPIX

Ühendkuningriigis lahvatas skandaal 66 miljoni naela suuruse loto peavõidu pileti ümber, kuna ühe naise sõnul oli tal see võidupilet, mille ta kogemata koos teksapükstega pesumasinasse pani ja piletil ei ole selle tõttu vajalikku infot alles.

48-aastane Susanne Hinte teatas lotofirmale Camelot, et tal oli võidupilet, kuid enam tal seda ei ole, edastab news.com.au.

Lotofirma uurib naiselt saadud pileti alusel, kas naisel on õigus võidule ka sel juhul, kui osa tähtsat infot puudub.

Worcesteris Warndonis elava Hinte sõnul on ta šokeeritud, et teda ei usuta ning ta on saanud võõrastelt kirju, kes ihuvad ta võidule hammast hoolimata, et ta ei ole raha saanud.

9. jaanuari loosimise võidunumbrid on 26, 27, 46, 47, 52 ja 58. Need on naise sõnul pesumasinast läbi käinud piletil olemas, kuid ei ole enam ostmiskuupäeva, triipkoodi ja seerianumbrit.

«Olen nördinud, sest piletilt on vajalik info kadunud, siiski on alles aasta 2016,» teatas naine.

Lotofirma teatel on sellised võidunumbrid ka Šotimaal elavate David ja Carol Martini lotopiletil ning nad on kuulutatud juba võitjateks ehk neil on praeguse seisuga õigus poolele summale.

Warndonis ajalehekioskit pidava Natu Pateli teatel müüs ta võidunumbritega lotopileti ja ta kontrollis mitu korda, kas piletil olevad numbrid klapivad. Tema arvates oli ostjaks Susanne Hinte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles