«Eesti talendi» poolfinaalid algavad homme koos Paul Pottsiga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Potts
Paul Potts Foto: TV3

Homme õhtul on TV3 otse-eetris suurejoonelise «Eesti talendi» esimese poolfinaaliga. Saates võistlevad oma finaalikoha eest kümme andekat eestlast ning külalisesinejana astub üles maailmakuulus Briti talendisaate võitja Paul Potts. Kolme finaali pääseja saatus on homme ainuüksi televaatajate kätes.


Kokku jõuab eetrisse kolm poolfinaali, televaatajate telefonihääletus viib igast saatest edasi kolm lemmikut, viimase ehk kümnenda finalisti selgitab aga veebihääletus www.simpel.ee/talent. Lõpusaatesse võib pääseda ka keegi nende esinejate hulgast, kes sai eelvoorust kohtunike edasipääsu, kuid ei pääsenud poolfinaali või poolfinaalist otse finaali.

Esimeses poolfinaalis esinevad:
Tantsukollektiiv Radost, 16-18-aastased neiud

Radost tegutseb Kohtla-Järvel pea 16 aastat ja on Ida-Virumaal tuntud kollektiiv. Tüdrukute sõnul on nad nagu üks suur pere. Nad esitavad tantsu «Banzai tants».
 
Eduard Einmann, 73-aastane pensionär
Eduard on külapillimehena laval olnud pea 50 aastat. Suurimaks saavutuseks peab mees kolmandat kohta Soomes rahvusvahelisel lõõtsamängijate konkursil. Hr. Einmann esitab popurrii rahvalauludest karmoškal.
 
Tartu Tünnipunt, muusikud vanuses 21-50 aastat
Tartu Tünnipunt sai alguse 2003.a. Tartu 1. Muusikakoolist, selle moodustasid tolleaegses puhkpilliorkestris mänginud õpilased.  Muusikakool on küll tänaseks lõpetatud, kuid Tünnipunt jätkub. Esitusele tuleb «Meie lugu».
 
Marta & Edgar Vunš, Püünsi kooli õpilased
9-aastane Edgar saavutas sügisel Saksamaal MM-il soolotantsus  5.koha ja 11-aastane Marta on kahekordne Eesti meister. Koolis õpivad nad neljadele-viitele ega ole kunagi saanud ühtegi kolme. Õde-vend esitavad muinasjutulise akrobaatilise tantsu.
 
Anatoli Jevstratov, 21-aastane valvetöötaja
Lastekodus kasvanud Anatoli on lõpetanud kutsekooli metallitöötajana, sel alal ta aga tööd ei  leidnud. Noormehe suurim unistus on saada lauljaks, samuti loodab ta leida oma õed, kes kasvasid erinevas lastekodus ning keda ta ei ole pärast vanemate surma näinud. Anatoli esituses kõlab laul «What About Now».
 
Kristen Poola, 25-aastane õppejõud IT-kolledžis
Kristen lõpetas Californias ülikooli IT-alal ja töötab praegu Tallinnas IT-kolledžis õppejõuna. Rulluisutaimsega hakkas tegelema, kuna vaimse töö kõrvalt oli vaja ka midagi füüsilist teha. Kristen esitab rulluisutrikikava «Koolipäev».
 
Tatjana Rudõk, 28-aastane administratiivassistent
Tatjana on päritolult ukrainlanna ning on aktiivne liige Ukraina Kultuuriseltsis. Tema kaks kirge on laulmine ja joonistamine, ta unistab endiselt lauljakarjäärist. Tatjana esituses kõlab laul «Halo».

Kaj Pronko, 20-aastane juuksuriõpilane
Kaj õpib Tartu Kutsehariduskeskuses juuksuriks. Tal on veel soov minna õppima koreograafiat ning juurat. Õppimine  on noormehele väga oluline, sest tark inimene jõuab kaugele. Teda näeb esitamas kaasaegset tantsu.

Meel, 12-aastane koolipoiss
Meeles tärkas huvi Michael Jacksoni muusika ja tantsu vastu, kui popikoon möödunud aastal suri. Poiss hakkas videote järgi harjutama põhilisi tantsuliigutusi. Ta on käinud Michael Jacksoni tantsutrennis ja esitab saates kava Jacksoni popurrii järgi.
 
Erki-Andres Nuut, 21-aastane muusik
Erki-Andres on pärit musikaalsest perest ning on ihult ja hingelt muusik. Lühikest aega õppis ta klahvpilli ka õpetaja käe all, aga suures osas on iseõppija. Täna tegutseb ta erinevates bändides. Muusikata ta oma elu ette ei kujuta. Saates mängib noormees lehepilli.
 
Eesti talent selgub 18.detsembril Saku Suurhallis.
 
«Eesti talendi» esimene poolfinaal-otsesaade jõuab TV3 ekraanile laupäeval kl 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles