Tänane «Vabariigi kodanike» saade tuleb uues formaadis ja stuudiopublikuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV 26. jaanuari «Vabariigi kodanikud»
ETV 26. jaanuari «Vabariigi kodanikud» Foto: Ülo Josing/ ERR

ETV 26. jaanuari «Vabariigi kodanikud» on eetris uutmoodi. Saates väitleb kaks vastanduvat osapoolt ja oma sõna ütleb kohapeal sekka ka publik. Saadet juhib Aarne Rannamäe.

Tänases saates:

Kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtmine Riigikogus on takerdunud poliitilise kempluse taha. Sama tuline arutelu toimub sel teemal ka ühiskonnas ning kohati tundub, et tegemist on seadusega, mis on olulisem kui kõik muu. Ühed nimetavad seda Pandora laekaks, mille avamine midagi head ei too. Teised aga lävepakuks, millest üle astumisel me lõpuks ometi postsovetliku kultuuriruumi selja taha jätame.

Stuudios on Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhatuse esimees Varro Vooglaid ning jurist ja Seksuaalvähemuste Kaitse Ühingu juhatuse esimees Reimo Mets.

Samuti suhtekorraldaja ja portaali POLIITIKA.guru toimetaja Andreas Kaju, Facebooki lehekülje «Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset» üks eestvedajaid Greete Kõrvits, Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi asepresident Priit Tohver, Tallinna Jaani koguduse vaimulik ja teoloog Arne Hiob, SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhatuse liige Markus Järvi ning laulja Raimondo Laikre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles