Meeldib seksikas burlesk? Sel laupäeval laval Eesti ja Soome kõige uuemad artistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burleskitar Kristiina Randrüüt ehk Miss Chrissy Kiss.
Burleskitar Kristiina Randrüüt ehk Miss Chrissy Kiss. Foto: Liis Treimann / Postimees

Juba sel laupäeval, 30. jaanuaril astuvad Erinevate Tubade Klubi (Telliskivi 60A, Tallinn) lavale Eesti ja Soome burleskimaastiku kõige uuemad artistid. Laval neiud, kes kehastuvad vaataja ees stjuardessideks, egiptuse kuningannadeks, härjapõlvlasteks ja paljudeks teisteks hulludeks ning võrgutavateks karakteriteks. Eksootika, nali ja kaunid tüdrukud! Piletid müügil Piletilevis. 

Seksikat show'd on võimalik vaadata teatristiilis pingiridadelt, kui ka nautida mugavatel diivanitel. Etendus toimub kahes vaatuses.

Foto: promo

Väljakujunenud traditsiooni kohaselt on ka sel korral dress code (Winter Wonderland), leidlikumale kostüümile väike preemia. Oma kauni õhtu on võimalik lasta jäädvustada Mats Õunal tema pop-up vintage fotonurgas.

Foto: Liis Treimann

Laval: Bella von Wolfkill (FIN), Davina du Ciel, Diamond Dames, Dolores Veil, Lady Misty May (FIN), Lempi LaBamba (FIN), Luna Trick, Lys Amethyst, Miss Electric Night, Miss Woop De Doo (FIN), Sticky Sisters. Õhtut juhib Foxy Suzy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles