Kerli Dello Ring FMi sulgemisest: tunnistan, et väsisin kiiremini ära, kui arvasin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Ring FM tähistas klubis Venus 21.sünnipäeva. Kerli Dello
Raadio Ring FM tähistas klubis Venus 21.sünnipäeva. Kerli Dello Foto: Krissi Kõrv

Reedel on viimast korda harjumuspärase programmiga eetris Lõuna-Eestist tuule tiibadesse saanud raadiojaam Ring FM. Uus omanik plaanib muudatusi, mille seas on ka jaamale uue nime panek.

Võrus 1994. aastal tegevust alustanud ning viimase ajani ka Tartust saateid eetrisse andnud Ring FMi uus omanik on seni Pärnu- ja Raplamaal tegutsenud kohalik raadiojaam Tre Raadio.

«Esmaspäeva hommikul on Ring FMi sagedustel eetris hommikuprogramm, uudised ning seejärel päevaprogramm samas formaadis nagu seni,» rääkis Tre Raadio omanik Siim Pohlak Postimehele.

Foto: Ring FM

Ta ütles, et «Hommikuklubi» enam eetrisse ei lähe, «kuid suure osa teiste tegijatega koostöö ühel või teisel viisil jätkub». Missugune tuleb uus hommikuprogramm, jääb Pohlaku sõnul esialgu saladuseks.

Hommikusaate üks juhtidest Rauno Märks rääkis Elu24-le, et keskendub nüüd mõnda aega brändi MummMõmm tegemistele, käivitab e-poe, koputab EASi uksele ja proovib oma brändiga edasi liikuda. 

Foto: Viktor Burkivski

Teine saatejuhtidest, Kerli Dello, rääkis Õhtulehele, et väsis hommikusaadet tehes kiiremini ära, kui arvas ning kahel täistöökohal käimine on tema jaoks liiga väsitav nagunii. Dello töötab veel kaitseväe teavituskeskuse toimetaja ja produtsendina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles