Modellisaate German ja Anastassia lukustasid end Prive sünnipäeval vetsu ning bravuuritsesid teiste pidulistega?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti Tippmodell» osalised German ja Anastassia
Saate «Eesti Tippmodell» osalised German ja Anastassia Foto: Postimees.ee

Elu24 lugeja kirjutas toimetusele kirja, kus kirjeldas olukorda, mis oli aset leidnud menuklubi Prive 13. sünnipäeval, kus vetsujärjekorras olid bravuuritsenud saatest «Eesti Tippmodell» tuntuks saanud modellid German ja Anastassia.

Lugeja kirjeldab olukorda: «Tere, käisin Prive sünnipäevapeol, kus teiste tuntud nägude seas olid ka Tippmodellisaatest (tuntuks saanud -toim.) German ja Anastassia, kes ülbitsesid inimestega vestujärjekorras ning pidasid järjekorda kinni, olles pikalt koos ühes kabiinis. Kas see on avaliku elu tegelasele kohane käitumine?»

Saatsime kirja muutmata sisuga edasi ka Germanile, kellelt toimetusele vastust ei laekunud.

Kuid, olles klubis, kus on palju inimesi, kitsad koridorid ning mängus alkohol, võivad paljud olukorrad tunduda dramaatilisemana, kui nad tegelikult on. Teiselt, kuidas peaks üks avaliku elu tegelane väljaspool oma mugavustsooni käituma, kas erinevalt, nii-öelda tavainimesest, kes klubisse auru läheb välja laskma? Sellele küsimusele teab vastust igaüks ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles