Perekond reedetud! Rob Kardashian kolis naise juurde, keda õed tuliselt vihkavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blac Chyna
Blac Chyna Foto: SCANPIX

Õed Kardashianid on ülipahased, et vend Rob kardashian on lähedase suhte loonud modell Blac Chyna'ga.

Eriti reedetuna tunneb end Khloe Kardashian, kelle juurest Rob ära kolis, kirjutab People.

«Draama jätmub. Mõned Robi asjad on jätkuvalt Khloe juures ja ta pole neile järele läinud. Khloe teab, et ta elab koos Blac Chynaga ja tunneb end täiesti reedetuna. Ta seisis alati Robi seljataga ja kaitses teda. Ta on miljon korda teda aidanud. Khloe on löödud, et Rob perekonda nii lugupidamatult suhtub,» rääkis allikas.

Hiljuti selgus, et 28-aastane Rob ja 27-aastane Blac Chyna on juba mitu nädalat käinud. 

Rob on viimasel kahel aastal võidelnud depressiooni ja kaalutõusuga ning hiljuti diagnoositi tal diabeet. Allika sõnul pole teada, kui tõsine nende suhe on, kuid Rob põgenes Blac Chyna juurde selleks, et pääseda perekonna näägutamisest tema tervise kallal.

Blac Chynal on Kardashianide-Jennerite perekonnaga pikk ja konarlik sõprussuhe. Varem oli ta teletähtedega hea sõber ja käis isegi Kendall Jenneri sünnipäeval 2013. aastal, kuid suhted muutusid pärast seda, kui tema ekskihlatu ja lapse isa Tyga hakkas käima Kylie Jenneriga.

Robi peale on loomulikult pahane ka Kylie: «Kylie on maruvihane! Ta tunneb end superreedetuna ja ei mõista, kuidas oma pereliige võib niimoodi noa selga lüüa.»

See pilt paljastas suhte: Blac Chyna ümber on Rob Kardashiani käsi.
See pilt paljastas suhte: Blac Chyna ümber on Rob Kardashiani käsi. Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles