Reedel täidab Pai ruumid technoga võluv naisplaadikeerutaja ja saatejuht Merimell

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merimell
Merimell Foto: promo

Reedel, 29. jaanuaril astub restoklubis Pai üles Eesti üks kauneimaid ja elevust tekitavamaid Eesti naisplaadikeerutajaid Merimell.

Merimell on Eesti klubimuusikamaastikul pikka aega laineid löönud. Kõigest 14-aastaselt muusika maailma avastama astunud Merimell alustas oma teekonda lauldes koorides ja mängides erinevaid pille. Pillimängu ja laulmise kõrvalt avastas Merimell enda jaoks aga techno. Pärast mõningaid üritusi ja osavõtte DJ-konkurssidest oli ta juba kõrvuti mängimas koos oma tolleaegsete lemmik DJ-dega. Peale seda tärkas tal huvi ka muusika produtseerimise vastu.

Tänaseks on Merimell välja lasknud umbes 30 lugu erinevates plaadifirmades üle maailma ning käinud esinemas ka mitmetes välisriikides. Ühtlasi on andekas muusik kinni pannud mitmeid DJ-võistlusi.

Foto: Mihkel Maripuu

Suurimaks saavutuseks peab Merimell aga ühist plaadifirma jagamist tuntud tegijadega nagu näiteks Dubfire, Loco Dice, Pawn Shop People, Butch, Pirupa etc, kus tuli hiljuti välja tema esimene vinüül «Cyber Seduction».

Tema lugusi mängivad tuntud artistid nagu Richie Hawtin, Dubfire, Jimmy Edgar. Järgmiseks väljaandeks saab Merimellil järgmine vinüül DJ Hausi labeli alt Uknown to the Unknown.

Foto: Erlend Štaub

Reedel keerutavad Pais lisaks Merimellile plaate Nora Von B, Lauri Villau ning Harmless Fun. Esimene mängija alustab kell 23. Lisainfot leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles