Cronenbergi õudukast «The Brood» tehakse uus versioon

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Cronenberg
David Cronenberg Foto: Reuters / Scanpix

Kanada režissöör David Cronenbergi 1979. aasta õudusfilm «The Brood» on järjekorras järgmine, mille Hollywoodi filmimehed ümber teevad.

Hollywoodi tegijad paistavad olevat kui ristiretkel, püüdes ümber teha kõik 1970. ja 1980. aastate õudusfilmid. Oligi vaid aja küsimus, millal nad Kanada režisööri lavastusteni jõuavad, kirjutab Empireonline.

«The Brood» räägib pahaendelisest psühhiaatriahaiglast, patsiendist, kellel on paar väiksemat vaimset probleemi ning psühhopaatsete laste kambast.

Uue versiooni käsikirja kirjutab Cory Goodman, kelle sõnutsi on tegemist psühholoogilise trilleriga. Film keskendub naisele, kes saab ravi, mille tagajärjel hakkab tema sisemine raev ka füüsiliselt avalduma.

«The Brood» on Cronenbergi üks varasematest töödest. Peale selle on režissöör teinud ka sellised õudusfilmid nagu «Rabid», «Scanners», «Shivers» ning «Videodrome».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles