Kolm debütanti - Anu, Kristel ja Triin viimast korda koos teatrilaval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Komöödia "Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule"– viimased korrad!

Harva, kui pealkiri nii täpselt komöödia sisu ära seletab.

Kolm sõpra kutsuvad naised kohtamisele ja jätavad mulje, et nad ei olegi vigased – kolme peale on neil ju kõik meeled olemas. Ja oma pöörase plaani elluviimiseks neil fantaasiat juba jätkub.

Laurent Baffie näitemäng „Les Bonobos“ esietendus Pariisi Theatre du Palais-Royal’is 2011. aastal ja seda on menukalt mängitud paljudes maades.

Foto: Erlend Štaub

Eesti lavastuses mängivad oma elu esimese teatrirolli Anu Saagim, Kristel Aaslaid ja Triin Tulev.

Kolm naist, kes kunagi varem pole teatris üles astunud. Anu Saagim on rohkem tuntud teleesinejana ja Triin Tulev on mänginud mitmes seriaalis. Kristek Aaslaid seevastu on endale nime teinud "Padjaklubi" staarina.

Kaasa teevad veel Diana Klas, Tarvo Krall, Veljo Reinik ja Aleksander Ots. Lavastas Rednar Annus ja kujunduse tegi Riina Vanhanen.

Mis põhjusel kolm naist siis seekord teatris esineda otsustasid?

Anu Saagim: Elus tuleb kõik asjad ära proovida ja mind lihtsalt huvitas, kas saan kogenud näitlejate kõrval hakkama. Alguses oli päris kõhe tunne, aga publiku soe vastuvõtt andis märku, et päris kihva ma etendust siiski ei keera.

Foto: Kalenda

Triin Tulev tunnistab, et temalegi oli see suur väljakutse. "Televõtetel saab mõne apsaka puhul pausi teha ja uuesti proovida, aga laval sellist võimalust ei ole. Midagi tagasi võtta enam ei saa ja vastutus on seega suurem. Aga põnevam on ka ja enne etendust pabistan päris kõvasti."

Kristel Aaslaid räägib, et muusikuna on talpraktiliselt kõik õhtud kinni. "Mängin mitmetes koosseisudes väga erinevaid stiile ja katsetasin ka paari looga Eesti Laulu konkursil. Ühega pääsesingi edasi ja ootan nüüd huviga lõppvõistlust. Loogika järgi i tohiks mul üldse muude asjade jaoks aega jätkuda. Tetaris sain kaasa teha ainult tänu sellele, et komöödia tuli välja suvisel ajal ja mängisin vaid pooled etendused, jagades rolli Triinuga. Nüüd teeme veel viimased "Kurt, tumm ja pime" etendused ning siis saab jälle kergemalt hingata.

Foto: Erlend Štaub

Menukal suvetuuril käinud komöödiat „Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule“ mängitakse nüüd suuremates linnades veel viimaseid kordi:

31.01 PÄRNU ENDLA

07.02 RAKVERE TEATER

08.02 VÕRU KANNEL

09.02 TARTU SADAMATEATER

10.02 TALLINN VENE KULTUURIKESKUS

22.03 HELSINGI SAVOY TEATER

Algus kell 19

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles