«Eesti talendi» esimese poolfinaali võitis Erki-Andres Nuut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehepillimängija Erki-Andres Nuut.
Lehepillimängija Erki-Andres Nuut. Foto: Jelena Rudi

TV3 saate «Eesti talent» esimeses poolfinaalis selgus kolm edasipääsejat ning esines Briti talendisaate võitja Paul Potts.

Enim kogus televaatajate hääli ja võitis esimese poolfinaali Erki-Andres Nuut, teisena pääses edasi Meel ja kolmandana Marta & Edgar Vunš.

Esinejad ja kohtunike arvamused

Tantsukollektiiv Radost, 16-18-aastased neiud

«Rõõmu oli siin tõepoolest palju. Teid vaadates tundsin elust esimest korda, et tahaks ka tantsida,» ütles Valdo Randpere. Kristiina Heinmets-Aigro ühines Valdo arvamusega: «Olete võrdväärselt head tantsijad.» Mihkel Raud kiitis vaimukat koreograafiat ja suurepärast koordinatsiooni.

Eduard Einmann, 73-aastane pensionär

«Mis ma pikalt heietan mängu üle, minu arvates oled sa geenius,» teatas Valdo. Kristiina arvas, et Eduard mängib hästi, kuid sama hästi mängivad paljud eestlased. «Eestis on kaks inimest, kes veavad kikilipsu kandmise välja, ja üks neist on Eduard,» märkis Mihkel.

Tartu Tünnipunt, muusikud vanuses 21-50 aastat

«Olete targu valinud instrumendid, mille tõttu ei saa teid kellegagi võrrelda. Nii ilusaid tünne pole ma varem kunagi näinud,» kiitis Valdo. Kristiina pidas etteastet originaalseks ja Mihklile meeldis striptiisiosa. «Pasunavärk polnud kõige õnnestunum, kuid tünnide peal musitseerimine tuli suurepäraselt välja,» lisas Mihkel.

Marta & Edgar Vunš, Püünsi kooli õpilased

Valdo avastas, et nad on pärit Püünsi külast (kust temagi) ja tal oli hea meel, et sealt on tuleb nii palju andekaid inimesi. «Teie puhul on iga etteaste nagu kosmos. See koosneb hästi paljudest erinevatest tahkudest, mis on kõik väga hästi välja tantsitud. See oli väga vahva etteaste,» tunnustas Kristiina. Mihkel pidas esinemist «absoluutselt fantastiliseks».

Anatoli Jevstratov, 21-aastane valvetöötaja

«Sa oled musikaalne poiss, sul on hea hääletämber. Tänane lauluvalik ei läinud mulle üldse peale,» ütles Valdo. Kristiina soovitas Valdot mitte tähele panna, sest tema meelest oli lauluvalik suurepärane: «See oli väga kaunis ja südamlik etteaste.» «Su lauluvalik oli täiesti kohutav. Minu jaoks oli see igav ja mittemidagiütlev esinemine,» kuulutas Mihkel.

Kristen Poola, 25-aastane õppejõud IT-kolledžis

«Täna vaatasin, et tühja neist topsidest, sa oled ise lahe ja nutikas sell,» arvas Valdo. Kristiina oleks oodanud veel atraktiivsemat etteastet, sest üllatusmoment jäi puudu. «Sa näed täiesti arukas välja ka ilma naiste päikeseprillideta. Esinemine oli väga tore ja mulle meeldis,» ütles Mihkel.

Tatjana Rudõk, 28-aastane administratiivassistent

«Kui sind esimest korda kuulsin, siis sa mulle õudselt meeldisid. Lootsin väga, et teed sama, mis Tartus,» jutustas Valdo. Kristiina hinnagul oli tegemist väga kauni esitusega. «Esimene esinemine oli väga hea, tänane oli täielik häving,» nentis Mihkel, et etteaste läks nässu.

Kaj Pronko, 20-aastane juuksuriõpilane

«Mina mõistsin sind, mulle meeldis,» kinnitas Valdo. «Armastus on väga tugev sõna. Igas sinu liigutuses, kui sa tantsid, on armastust. Kuigi tänane esinemine oli natuke krampis, oli see väga kaunis etteaste,» arvas Kristiina. «Sihitu tõmblemine võib olla huvitav või ebahuvitav. Täna oli see absoluutselt ebahuvitav,» lajatas Mihkel.

Meel, 12-aastane koolipoiss  

«Tulid täna siia väga kihvti programmiga, tegid väha vahva etteaste ja käed olid teki peal kogu aeg,» kiitis Valdo. Kristiina peab Meelt väga andekaks nooreks poisiks. «Oled väga kõvasti edasi arenenud, väga kihvt etteaste oli,» arvas Mihkel.

Erki-Andres Nuut, 21-aastane muusik

«Sa oled üks andekamaid, kes siin üles asutnud. Mina hoian sulle igatahes pöialt,» lubas Valdo. Kristiina sõnul oli etteaste taas väga vinge ja Mihkel pidas Erki-Andrese oskust keerulisi lugusid esitada «mingisuguse paganama kõrre peal» fantastiliseks.

Videoid tänaste esinejate eelmistest etteastetest saad näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles