Ingrid ja Arnold Rüütli invaliidist tütar on pere poolt välja lõigatud: keegi ei tule ka siia, et mind aidata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Rüütel
Ingrid Rüütel Foto: Sander Ilvest

Kõrges eas presidendipaar Ingrid Rüütel ja Arnold Rüütel toetavad siiani oma 57-aastast tütartMaris Leifi igakuiselt väikese rahasummaga, kuid nende katuse alla on nooremast põlvkonnast alles jäänud vaid tütretütar Maria Leif, kes hiljuti ise emaks sai ja Rüütlitest vanavanavanemad tegi, kirjutab Kroonika.

10 aastat tagasi Kadrioru lossis pidutsenud 13- ja 15-aastased Rüütlite lapselapselastest Mariast ja Helenast on kasvanud korralikud inimesed — üks kogub Eesti Kunstiakadeemias koolitarkust ja teine loob peret.

Oma vaesuses vireleva ja viletas korteriuberikus elava emaga aga mingit sidet ei peeta (kui põgus Facebooki suhtlus välja arvata), isegi hoolimata sellest, et Marisele vormistati invaliidsus, kuna ta ei saa peaaegu üldse liikuda. «Kuskil ma ei käi ja keegi ei tule ka siia, et mind aidata,» kurdab ta ja lisab: «See on olnud ema otsus, et ma ei saa tütardega ja isaga suhelda.»

Loe refereeritud artiklit Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles