Sex Pistolsi liikmed on ropendamise osas eri seisukohtadel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sex Pistols aastal 1977.
Ansambel Sex Pistols aastal 1977. Foto: AP / Scanpix

Punkansambli Sex Pistols staar Glen Matclock üritab veenda bändikaaslasi lõpetama eelseisvate taasühinemiskontsertide ajal laval ropendamine, kuna tema poeg on samuti publiku seas.

Basskitarrist pöördus laulja John Lydoni poole palvega muuta veidi laulusõnu, mis võiksid häirida lapsevanemaid, nagu ta ise, kirjutab Femalefirst.

Lydon, lavanimega Johnny Rotten, polnud aga pöördumisest sugugi vaimustunud.

«Ta on rääkinud, et kõik see vandumine peab lõppema. Ma mõistan, et ta on isa ja ei taha, et ta laps kuuleks sellist roppu keelepruuki,» ütles Lydon, kes tõdes, et ei kavatse siiski laulusõnu eelseisva turnee ajaks muuta.

«Ma kirjutasin laulus «Bodies»: «f**k this and f**k that, f**k it all, and f**k the f**king brat» ja ma arvan, et abordi valulikkusest ei ole kirjutatud ühtki selgema sõnumiga laulu,» lisas laulja.

«Kõigi nende vaimsete asjade kõrvutamine su peas ja kogu see segadus, viha ja frustratsioon, see tuleb kinni püüda just nimelt selliste sõnade abil.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles