Heategevuskampaania toob staarid Järvamaa-tuurile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju Länik.
Marju Länik. Foto: Janek Põldots

Oisu perekodu toetuseks annab mitu tuntud lauljat detsembris üle Järvamaa heategevuskontserte. Pileti asemel on annetused kontserdipaikades.


Nõnda saab kontsertidel kuulda nii Voldemar Kuslapit (4. detsember kl 14 Kabala rahvamajas), Boris Lehtlaant (5. detsember kl 15 Taikse rahvamajas), Marju Länikut (11. detsember kl 18 Kirna seltsimajas), Uku Suvistet (12. detsember kl 15 Oisu rahvamajas), Mati Palmi (18. detsember kl 15 Laupa mõisakoolis) kui ka Türi kultuurimaja isetegevuslasi (19. detsember kl 16 Türi kultuurimajas), kohaliku koguduse ansamblit ja soliste (28. detsember kl 18 Türi kirikus).

Heategevuskampaania «Meie pere auto» käigus kogutakse annetusi, kontsertide piletite ja oksjonitulu Oisu perekodu lastele minubussi ostmiseks.
Täpsem teave siit. (JT)

TEAVE
Türi valla ühes suuremas peres, Oisu perekodus, kasvab 12 last. Perekodu asub Oisu alevikus, kus lasteaed, kool ja kauplus on lähedal. Laste unistus on sõita perena teatrisse, kinno, spordivõistlustele, loomaaeda või suvel lihtsalt randa ujuma, kuid selleks puudub sõiduvahend.

Annetusi saavad teha kõik. Annetuse saaja on MTÜ Lõuna-Järvamaa Lasteabiühing, 10220115011013, SEB pank. Ülekande selgituseks märkige «Annetus minibussi fondi».
Osta.ee korraldataval heategevusoksjonil müüdava antiikse klaveri tulu kantakse samuti Oisu perekodu minibussi fondi. Oksjoni lisateave: www.osta.ee/oisukodu
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles