Rooma bussifirmas töötab juhtide 850 sugulast ja sõpra

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rooma bussifirmas töötab juhi 850 sugulast ja sõpra
Rooma bussifirmas töötab juhi 850 sugulast ja sõpra Foto: SCANPIX

Itaalia pealinna Rooma bussifirmas töötab väidetavalt juhtide 850 sugulast ja sõpra, kaasa arvatud seksikas sületantsija.

Rooma linnapea Gianni Alemanno andis käsu uurida bussifirma ATAC tegevust ja seda kuida sinna töötajaid palgati, kirjutab The Telegraph.

ATAC bussifirma tegevjuhi Marco Coletti lemmik oli 25-aastane Giulia Pellegrino, kes töötas osa ajast sületantsija ja saatejuhina, kuid ka bussifirma sekretärina.

«Sületants oli lihtsalt üks minu töödest, kuid enne bussifirmasse tööle asumist tegin sekretärieksami. Ma ei tea, kuidas ma välja valituks osutusin, kuid mulle helistati, et sain selle töö. Mul ei ole kuigi hea mälu nimede ega kuupäevade suhtes,» selgitas naine.

Pellegrino oli nende 850 hulgas, kes viimase kahe aasta jooksul ATAC poolt tööle palgati.

«Linnapea andis käsu uurida bussifirma ATAC poolt palgatud inimeste sobivust neile antud töökohtadele. Linnapea tahab uuringu tulemusi oma laula näha 15 päeva pärast,» selgitas linnapea esindaja.

Linnapea esindaja sõnul on bussifirmas lokkav nepotism solvang ausate ja töötute roomlaste suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles