See oli hirmutav! - Calvin Harris loobub lives laulmisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaadikeerutamine tuleb Calvinil välja imehästi
Plaadikeerutamine tuleb Calvinil välja imehästi Foto: SCANPIX

Suvel Eestiski esinenud briti elektronpopi imelaps tegeleb nüüdsest plaadikeerutamise ja teiste artistide produtseerimisega.

«Nüüdsest peale olen DJ-režiimil. Lõpetasin live-esinemised. Keskendun edaspidi rohkem produtseerimisele ja DJ-na plaadimängimisele. Laulmisele läheb minu ajast null protsenti,» rääkis Harris (26) Australia ajalehele Herald Sun.

«Ma ei ole laulja, ma pole selleks treeninud. Inimeste ees otse laval laulmine tekitas mulle hirmu. Ma sain laulmises aja jooksul kõvasti paremaks, aga hirmust päriselt üle ei saanud, » sõnas Harris, lisades, et edaspidi on tema uueks rolliks töö lauljatega, kellel lõõritamine loomulikult ja hästi välja kukub.

Harris lisab: «Samuti on hääle eest hoolitsemine näiteks tuuridel paras õudusunenägu. On olnud esinemisi, kus mu hääl on olnud nii kehvas olukorras, et mul on olnud publikust kahju. Laulan edasipidi kindlasti küll stuudios, kuid mitte iial laval. Pole väärt riskida halva tulemusega ja seda nii publiku, kui minu eneseuhkuse mõttes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles