Minevikuvarjud tõusevad päevavalgele

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskealine ajakirjanik Mikael Blomkvist (Michael Nykvist)palgatakse rikkurite suguvõsa poolt uurima üht aastakümnete tagust lahendamata juhtumit. Uurimise käigus ristub tema tee gooti-tšikist arvutispetsi Lisbethiga (Noomi Rapace).
Keskealine ajakirjanik Mikael Blomkvist (Michael Nykvist)palgatakse rikkurite suguvõsa poolt uurima üht aastakümnete tagust lahendamata juhtumit. Uurimise käigus ristub tema tee gooti-tšikist arvutispetsi Lisbethiga (Noomi Rapace). Foto: Internet

Neljapäeval, 2. detsembril kella 19 jookseb Rubiinis film "Lohetätoveeringuga tüdruk".

Rootsi ajakirjaniku ja kirjaniku Stieg Larssoni (1954-2004) postuumselt ilmunud ja kohe bestselleriks muutunud thrilleri-triloogia esimese osa ekraniseering „Lohetätoveeringuga tüdruk“ heidab vaataja grishamlikku intriigide ja pinevuse maailma, kus ei puudu laibad, vandenõud ja tontlikud minevikuvarjud.



Loo keskmes on keskealine ajakirjanik Mikael Blomkvist (Michael Nykvist), kes palgatakse rikkurite suguvõsa poolt uurima üht aastakümnete tagust lahendamata juhtumit. Uurimise käigus ristub tema tee plahvatusohtliku iseloomuga gooti-tšikist arvutispetsi Lisbethiga (Noomi Rapace).

Peaosaliste karismaatiline ja veenev mäng lisab pretentsioonitule põnevusele vajaliku dramaatilise raskuse. Ainsa hoiatusena tuleb märkida filmi üsna otsekohest graafilist vägivallakuvamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles