Venna ja õe piireületav armastus

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Ootamatu tühjus" on skandaalse prantsuse režissööri Gaspar Noé psühhedeelne melodraama, mis vaatajat ühtaegu ärritab ja veetleb.
"Ootamatu tühjus" on skandaalse prantsuse režissööri Gaspar Noé psühhedeelne melodraama, mis vaatajat ühtaegu ärritab ja veetleb. Foto: Internet

Pühapäeval, 5. detsembril kella 19 saab Rubiinis vaadata psühhedeelset melodraamat "Ootamatu tühjus".

"Ootamatu tühjus" on skandaalse prantsuse režissööri Gaspar Noé ("Ümberpööramatu", "Liha") psühhedeelne melodraama, mis ühtaegu ärritab ja veetleb ekstsessiivsete pornokaadrite ja plinkivate neoontuledega.

Oscar elab Tokyos, tarbib narkootikume ja elab väikestest diileriotsadest. Oma ööklubis töötava õe Lindaga on tal eriline suhe – pärast vanemate hukkumist autoõnnetuses lubasid nad igaveseks kokku jääda, mis iganes ka ei juhtuks.

Kui Oscar politseireidi käigus klubis "The Void" tablettide hävitamisel kuuli saab, sureb tema keha, ent hing jääb Tokyo tänavate kohale oma õe tegemistel silma peal hoidma. See pilk on moonutatud, luupainajalik visioon, milles segunevad minevik, olevik ja tulevik.

Film on keelatud alla 16-aastastele ning epileptikutele mittesoovitatav!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles