Pildid: Kes on Victoria`s Secreti modellidest parim mossitaja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriana Lima
Adriana Lima Foto: SCANPIX

Kuigi Victoria`s Secreti iga-aastane moešõu toimus juba paar nädalat tagasi, näidati etendust USA televisoonis esimest korda eile. Selgus, et modell Rosie Huntington-Whiteley algatas lava taga mossitamisvõistluse, kus osalesid ka Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge ja muidugi ka Adriana Lima. Seltskonnafotograafidele see meeldis ja nad hakkasid kohe pilti tegema.

Adriana Lima ütles mossitamise vahepeal: «Rosie on siin meil sekspomm,» lisades, Rosie on üldse seksikaim ingel läbi aegade, viidates sellele, et Victoria`s Secreti kaubamärgina asetatatakse modellide seljale inglitiivad, nagu võib näha Elu 24 galeriist.

Lili Aldridge lisas mossitamise vahepeal Rosie kohta: «Ta on täitsa ulakas!»

Sellistel juhtudel on meelelahutusajakirjanduse ülesandeks uurida toimunud sündmusi suuremas valguses, et leida neis iseloomulikke seaduspärasusi ja üllatavaid momente.

Selleks, armsad lugejad, vajame me teie abi. Kes kaunist nelikust mossitab kõige meelamalt, veenvamalt ja artistlikumalt? Kas siis Rosie Huntington-Whiteley (vaata pilti), Alessandra Ambrosio või Lily Aldridge?

Nagu kirjutab Daily Mail, osales siis grupimossitamises neli modelli (Adriana Lima mossitamsipildi leiad fotoaknas).

Pane oma arvamus kirja meie kommentaariaknakesse ja siis lööme tulemused kokku.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles