Eesti esimene fänniraamat on Ott Leplandist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Toomas Huik

Kirjastus Pilgrim andis välja Eesti esimese fänniraamatu – «Lubage mul olla. Ott Lepland.», alapealkirjaga «8 kuud superstaarina», kus teose autor Kirke Ert kirjeldab Ott Leplandi metsikut eluperioodi võidukalt populaarsuse tippu tõustes.


«Fänniraamat jutustab Ott Leplandi elust superstaarina, see on tagasivaade ühe noore inimese pöörasesse eluperioodi,» räägib autor Kirke Ert ning lisab, et  žanri-idee, millesse vormida see intensiivne ja põnev etapp Oti elust, pakkus välja talle sõber Lauri Pihlap.

«Üleöö saabunud tuntus tekitas Ott Leplandi elus totaalse kaose ja pakkus talle tohutult palju positiivset, aga kõige selle juures on ta jäänud selleks, kes ta on,» lisab Ert.

 

Ott Leplandi elu muutus kardinaalselt 20. detsembri õhtul 2009, mil temast sai Eesti uus superstaar. Meeleolukas fänniraamat kirjeldab üht perioodi kodumaise muusika- ja meelelahutusmaailma telgitagustest, lugeja saab aimu, mida tähendab olla Eestis superstaar ja millised on sellise kiire kuulsusega kaasnevad võlud ja valud.

Avameelselt ja vaimukalt jutustavad oma kogemustest lisaks Otile tema sõbrad ja kaaslased sel teel: ema Külli Lepland, Tõnis Mägi, Mihkel Raud, Heidy Purga, õpetaja Maiken, Marko Reikop, Electra, Maarja-Liis Ilus, mänedžer Danel Pandre ja paljud teised.

 

 

Ott Lepandi fänniraamatu autogrammitunnid:

Tallinnas: neljapäeval, 9. detsembril kell 19:30 Apollo raamatupoes Solarises

Tartus: reedel, 10. detsembril kell 21:00 Tasku keskuse Rahva Raamatus

 

 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles