Kristel Aaslaid: veel aasta tagasi vaatas Avoid Dave kontserditel iseenda tossupaelu

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja lõppenud Eesti Muusikaauhinnad 2016 auhinnatseremoonial noppis Aasta Elektroonikaalbumi tiitli Avoid Dave «Insert Title».

Foto: Viktor Burkivski

Võidust meeldivalt üllatunud Avoid Dave`i üks liikmetest Kristel Aaslaid: Tõepoolest, kui veel aasta tagasi vaatasime oma kontserdil iseenda tossupaelu ja mõnd üksikut näppu, mis meie poole visati, siis täna... No palun väga, täiesti uskumatu!

Taavi Paomets: Tegelikult on emotsioonid hetkel veel väga vaoshoitud... Ma olen üldse väga tagasihoidlik inimene. Aga tõepoolest, võit tundub uskumatu. Avoid Dave oli tõesti veel aasta tagasi «mitte keegi» ja nüüd järsku oleme kuulsad.

Kuidas nii kähku ikkagi kuulsaks ja tunnustatuks saada?

Foto: Raadio Uuno

Taavi: Tegelikult on mulle öeldud, et seda Avoid Dave`i on liiga palju igal pool. Et kogu aeg esinete siin ja seal... Mina küll nii ei ütleks. Neid live esinemisi on meil häbematult vähe.

Aga see, et inimesed üldse teavad et Avoid Dave eksisteerib, on väga suur asi. Aitäh ka Elu24le, et te meid esimeste seas märkasite ja kuulsaks tegite!

Vaata meeleolukat videointervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles