Staar-DJ Kristjan Hirmo sai sugeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Hirmo pani end proovile Viru Keskuse Cafe Lyoni teenindajana
Kristjan Hirmo pani end proovile Viru Keskuse Cafe Lyoni teenindajana Foto: Tiit Mõtus

Eile toimunud muusikaauhindade galalt tegi otseülekannet Sky Plusi hommikuprogrammi Instagrami kontole ka ärataja Kirstjan Hirmo, kes lõpuks sai ühelt jälgijalt sugeda.

Hirmo alustas postitamisega juba varakult – alguses tuli rahvale vaatamiseks lavataguseid kaadreid ja siis hakkas selfiesid tulema – Jüri Pootsmanniga, Karl Erik Taukariga, Tanel Padariga, Elina Borniga, sekka mõni pilt lavalt ja ka järelpeol jätkas Hirmo endlite tegemist.

Afterparyl lisas mees esmalt üles pildi endast ja Curly Stringsi lauljatarist Eeva Talsist, seejärel kohe Liis Lemsaluga, Getter Jaani ja Gerttu Pabboga.

Kui mees oli postitanud üheteistkümnenda pildi, ei andnud ühel jälgijal enam rahu ja ta kommenteeris Getteriga pilti otse ja omadega: „Võtke Hirmolt telefon ära palun!“

Õnneks ilmuski pärast seda vaid üks pilt ja mees sai ka lõpuks magama. Hommikuprogrammiks tuli ju vormis olla. Vähemalt sai mees teha seda, mis talle meeldib – pilte. Kuulsustega! Vau!

Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles