Ürituste korraldamise agentuur ttagentuur.ee muutis nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ttagentuur.ee 5. sünnipäev Butterfly Lounge'is
ttagentuur.ee 5. sünnipäev Butterfly Lounge'is Foto: Rasmus Kooskora

Äsja viiendat sünnipäeva tähistanud üritusturunduse ja -korralduse agentuur ttagentuur.ee tegi endale kingituse uue nime ning laienenud tegevusampluaaga.

Ettevõtte teenuseid ning tegevusi saab uudistada uue nime ja imago alt, milleks on MARMIN.

Baltikumi turul ollakse tegusad aladega üritusturundus- ja korraldus, PR ning branding. Peagi ollakse end ühendamas ka Skandinaaviamaadega.

Foto: Rasmus Kooskora

Miks nime vahetus?

Foto: Erakogu

MARMIN agentuuri CEO ja asutaja Triin Teresk: «Eks ilmselgelt oli ttagentuuril juba pikk ajalugu ning enda väärtused, kuid tundisn, et tahan rohkemat. Mingil imelikul kombel ei näinud paljud persoonid ttagentuuri taga mitte midagi enamat, kui persooni nimega Triin Teresk, kes aina pesu-showsid korraldab, teised tegevused jäid varju - mis oli ka kohati tõsi. Olin otseselt enda isiksuse ja imagoga agentuuri taga ning tundsin end kohati üksiküritajana, mis muidugi oli minu enda probleem. Nagu öeldakse, kui sulle midagi ei meeldi, siis muuda seda - nii ma ka tegin.»

Teisalt leiab ka Triin, et enda isiksust ta rambivalguses turundada ei soovi ning MARMIN kui band selline, on rahvusvaheliselt tegutsevale ettevõttele parem mängumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles