Vanemuise „Helisev muusika“ jõuab Tallinna

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise "Helisev muuska".
Vanemuise "Helisev muuska". Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Neljapäevast laupäevani saab Tallinna Nokia kontserdimajas vaadata muusikali “Helisev muusika”, mis esietendus tänavu 27. novembril Tartu Vanemuise suures majas.

“Vanemuise teatri sooviks on olla oma etendustega publikule võimalikult lähedal,” ütles teatri juht Paavo Nõgene. “Tänu Nokia kontserdimaja olemasolule saame oma laste- ja muusikalavastustega tihti pealinnas käia. Loodame, et võimalikult paljud tallinlased ja pealinna külastavad inimesed saavad osa meie etendustest. Vanemuine on sel aastal andnud Tallinnas kokku 40 etendust ja nendest on osa saanud üle 40 000 külastaja.”

“Heliseva muusika” esimesed etendused Tallinnas toimuvad 9.-11. detsembrini. Kokku antakse kuus etendust nii päevastel kui õhtustel aegadel. Lavastus on eesti keeles, ingliskeelsete ja soomekeelsete subtiitritega.

“Heliseva muusika” lavastas Ain Mäeots, muusikajuht ja dirigent on Tarmo Leinatamm, kunstnik Riina Degtjarenko (Eesti Draamateater), kostüümikunstnik Gerly Tinn, koreograaf Antton Laine (Soome) ja valguskunstnik Palle Palmé (Rootsi).

Muusikali peaosa laulavad Hanna-Liina Võsa või Birgit Õigemeel, Õigemeele jaoks on “Helisev muusika” esimene suur muusikaliroll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles