Playboy 2010 Grande Finale - Anu Saagim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy 2010. aasta Grande Finale - kaanel Anu Saagim
Playboy 2010. aasta Grande Finale - kaanel Anu Saagim Foto: Laura Kallasvee


Müügile on ilmunud detsembrikuu Playboy. Kaanel särab Eesti igavesti noor Anu Saagim. Seda ajaloolist numbrit esitletakse juba sel reedel, 10. detsembril ööklubis CatHouse.

Kuumale peole saabuvad ka tõelised hip-hop muusika ristiisad ehk mustad mehed otse Ameerikast – The Sugarhill Gang. See on vääriline kummardus Anule, kui ainsale tõelisele glamuurinaisele Maarjamaal.

Intervjuu Anuga Playboysse tegi Eesti Ekspressi ajakirjanik Krister Kivi.
 

Ainulaadne Anu Saagim, miks sa oma nibud kinni katsid?

No igaks juhuks. (Kelmikalt) Sulle meeldiks, kui  ma poleks seda teinud?“

 Ma niisama küsin. Kui sageli sa siin Tchaikovskys hommikust söömas käid?

Ma polegi siin söönud! Ma olen siin ainult šampanjat käinud libistamas.

Ingrid Rüütel arvab, et abielluma peaks ka süütult. Huvitav, miks see teema teda vaevama on hakanud suhteliselt hilises eas?

(Naerab homeeriliselt) Võib-olla sellepärast, et ta ta ise tegi seda suht hilja ja ta ei mõista, miks see teistele üle jõu käib.

Aga vaata, milline jack-pot tuli!

Jah, sai presidendiprouaks. Tõepoolest, ei me ette tea, mis elu meil tuua võib... Nii mõnigi näitsik oleks võib-olla selliseks ohvriks valmis, kui tulevik nii „roosilne“ paistaks... „

 Võib ju teha taastavaid operatsioone?

Ei, aitäh! (Lõkerdab) Ei! See on sama loll jutt, kui see, et aborti ei tohi teha – süütult abielluda – ühe mehega forever! Igaüks teeb täpselt seda, mida tahab!

Kas sa muide arvad, et inimene, kellel on metsik seksuaalpraktika, on seepärast ka kohutavalt hea?

See pole reegel, aga kui ma lasen praegu oma  mehed kiirelt --- vrrrrrrrrrrrrrrrr! – silmade eest läbi, siis selline korralik poiss on ilmselt igav. Ma ei ütle, et ma voodis mingeid erilisi  akrobaatikalisi
etteasteid ootaksin, aga inimene, kellel on olnud rohkem suhteid, ta... ei ehmata nii kergesti ulakate vallatuste peale.
 

Täispikka intervjuud loe Playboyst!

Peale Anu ainulaadse kaaneseeria on värskes Playboys mitmeid põnevaid uuendusi ning huvitavaid lugusid-intervjuusid.

Playboy hakkab alates detsembrikuust avaldama Eesti ühe värvikama kirjaniku Olavi Ruitlase loomingut, mis pärineb tema peagi ilmuvast romaanist «Mündivise». Ruitlase mahlakaid tekste saab lugeda eksklusiivselt ainult Playboyst!

Naiselikkusest ja seksikusest räägib avameelselt Kersti Toots, patukahetsusest pajatab otseütlev Kaur Kender ning oma hulludest seiklustest armu ja droogidemaailmas räägib avameelselt Robert Downey JR.

Tervise rubriigis õpetab kardioloog dr. Arvo Rosenthal, kuidas elada kauem seksikat elu. Ka on Playboys elustiilne moerubriik, mida tutvustab Tanel Padar & The Sun- äraotsustavalt vajalikku kraami nii härrasmehele kui ka iseteadlikule naisele.




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles