Eesti talendi viimased finalistid selguvad homme õhtul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

TV3 laupäevaõhtuse «Eesti talendi» kolmandas poolfinaalis-otsesaates selguvad rahva valikul viimased finalistid.

3.poolfinaali võistlejad on:


Mody Duo, Shalini Mody, 26-aastane ja Raagini Mody, 22-aastane, üliõpilased
Eksootilist päritolu õed Shalini ja Raagini õpivad Tartu Ülikoolis. Väikeste tüdrukutena tegelesid nad iluvõimlemisega, kuna neid on aga alati ümbritsenud ka India kultuur, oli üsna loomulik, et nad leidsid tee kõhutantsuni.

Terminatorz Family, 24-aastased
Möödunud aastal breaktantsu-üritusel Battle of the Est tegid poisid hollandlaste vastu võisteldes nii võimsa tantsulahinugu, et neid kutsuti terminaatoriteks. Sealt nad nime saidki.

Joel Kotsjuba ja Eclectic, 25-28-aastased
Tantsija Joel Kotsjuba ja saksofonimängja Kristjan Mazurtchaki ühine projekt, mille eesmärk on siduda muusikat erinevate kunstižanritega ning näidata, et kunsti on võimalik teha ka meelelahutuslikult .

Tantsukool Semiir, 17-31-aastased.
Semiir on Kuressaares tegutsev huvialakool. 2006 a. tuli Semiir Soomes hip-hop tantsu Euroopa meistriks ja Saksamaal Bremenis hip-hop MM-i kahekordseks maailmameistriks.

Aleksander Orlov, 21-aastane  tööline ja Aleksei Žikin, 21-aastane üliõpilane
Kohtla-Järvelt pärit Aleksandrit ja Tallinnas elavat Alekseid ühendab footbag; nad kohtusid interneti jututoas ning tänu ühisele huvile said neist ka väga head sõbrad. Saate kaudu soovivad poisid footbagi Eestis laiemalt tutvustada.

VocDotCom, 15-18-aastased
VocDotCom soovib väga siinses muusikailmas läbi lüüa, tüdrukud unistavad, et nende lood kõlaks raadiotes ja neid kutsutaks esinema. Nad loodavad, et saates osalemine avab neile nii mõnegi ukse.

Roman Fedorenko, 18-aastane õpilane
Pärnust pärit gümnaasiumiõpilane Roman žongleerib kolme korvpalliga üliosavalt. Harjutama hakkas ta kolm aastat tagasi trikipallurite videosid vaadates.

Mark Oja, 11-aastane koolipoiss
Mark õpib Toila Gümnaasiumis 5. klassis ning on alates juba 1.klassist juhtinud koolis näiteringi. Ta kirjutab ise näidendeid ja ka lavastab. Juba lasteaiast saati unistab Mark saada näitlejaks või lavastajaks.

Grigori Rubanov, 20-aastane keevitaja
Grigori on pärit Narvast, ta on lõpetanud kutsekooli keevitajana. Tema suurimaks kireks on kitarrimäng, eriti meeldib talle mängida flamenkot.

Leonhard Kelle, 77-aastane  pensionär
Härra Kelle on laulnud terve oma elu, 29 aastat kuulus ta RAM-i ridadesse.“Ma olen lavalaudadel laulnud üle kuuekümne aasta ja kui minu lauljakarjäär lõpeks finaaliga Saku Suurhallis, siis oleks see väga tore lõpp,“ ütles Leonhard Kelle.
 

Poolfinaalides selgub telefonihääletuse tulemusena kokku üheksa finalisti; viimase ehk kümenda finalisti selgitab aga veebihääletus, lõpusaatesse võib pääseda ka keegi nende esinejate hulgast, kes sai eelvoorust kohtunike edasipääsu, kuid kes ei pääsenud poolfinaali või poolfinaalist otse finaali.Veel viimaseid päevi saab oma lemmiku poolt hääletada veebilehel www.simpel.ee/talent

Eesti talent selgub 18.detsembril Saku Suurhallis.
 

«Eesti talent» jõuab TV3 ekraanile laupäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles