Heategijaid ei takista vallid, ei takista kraav

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste.
Uku Suviste. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Oisu perekodu laste heaks Türi vallas toimuvatel konsertidel esinevad sel nädalavahetusel Marju Länik ja Uku Suviste.


Laupäeval Kirna Seltsimajas kell 18 algava kontserdi erikülaline Marju Länik ütles, et alustab hommikul auto lume alt väljakaevamisega selleks, et jõuda õhtuks kontserdipaika. Kokku poolteist tundi kestva kontserdi esimeses osas esinevad Türi line-tantsijad ja Türi Bigband.

Pühapäeval Oisu Rahvamajas algusega kell 15 toimuva kontserdi erikülaline Uku Suviste ei ole Oisus varem esinemas käinud. Oma sõnul on Uku kaardi abil sõidumarsruudi aegsasti hästi läbi mõelnud, sest reede öösel Keilas toimunud esinemiselt saabudes oli poppstaar autoga edasiliikumiseks lausa kolm korda abi vajanud.
Nii Uku kui Marju on lubanud esitada Oisu Perekodu laste heaks toimuvatel kontsertidel nii menulugusid kui ka uuemat loomingut.

Heategevuskampaania «Meie pere auto» käigus kogutakse annetusi, kontsertide piletite ja oksjonitulu Oisu perekodu lastele minubussi ostmiseks. Ka kontsertide piletiteks on annetused kohapeal. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles