Pildid: Lionel Messi suurim fänn on viieaastane afgaan

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeediasse jõudsid mõni aeg tagasi pildid, millel on näha väikest jalgpallifänni kandmas seljas sinivalgetriibulist kilekotti, millele on kirjutatud Argentina jalgpalistaari Lionel Messi perekonnanimi ja number kümme.

Kohe asuti otsima, kes see Messi suur fänn on ja kus ta elab, edastab Huffington Post.

Nüüdseks on selgunud, et tegemist on viieaastase afgaani poisi Murtaza Ahmadiga, kes elab Afganistanis Ghanzi provintsis Jaghoris.

Kuna Ahmadil ei olnud võimalik saada Argentina koondise ja Messi nimega originaal jalgpallisärki, siis valmistas vanem vend talle «Messi särgi» kilekotist. Markeriga joonistas ta Messi nime ja numbri kümme.

Afganistani jalgpalliföderatsioon kinnitas eile oma leheküljel, et sotsiaalmeediasse jõudnud piltidel on viieaastane Murtaza Ahmadi, kes tahab suuremaks kasvades samuti jalgpalluriks saada nagu seda on Lionel Messi.

Föderatsioon kutsus poisi koos isa Muhammad Arif Ahmadiga pealinna Kabuli, kus lapsele kingiti Messi nimega reklaamsärk ja ta sai palli lüüa õigel jalgpallimurul.

Afganistani jalgpalliföderatsiooni teatel võtsid nende esindajad Messi esindajatega kontakti, et korraldada kuulsa argentiinlase kohtumine noore fänniga. Lootust on, et see kohtumine saab teoks.

2015. aasta detsembris kuulutati Messi viiendat korda maailma parimaks jalgpalluriks ja ta sai Kuldse palli auhinna.

28-aastane Lionel Andrès Messi on Argentina jalgpallikoondise ründaja, kelle praegune klubi on Hispaania FC Barcelona. Teda peetakse läbi aegade üheks paremaks jalgpalluriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles