Madis Aesma lahkub Raadio 2 hommikusaatest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhid Madis Aesma ja Indrek Vaheoja
Saatejuhid Madis Aesma ja Indrek Vaheoja Foto: Raadio 2

Raadio 2 hommikuprogrammi saatejuht Madis Aesma on otsustanud hommikuse varajase ärkamise  ja kaassaatejuhi Indrek Vaheoja seljataha jätta ning lahkuda saatest «Hommik!».

Ligi viis ja pool aastat R2 hommikuprogrammi teinud Madis Aesma kommenteeris Menule, et inimesed lihtsalt vahetavad töökohti ja nii juhtus ka temaga.

«Ma ei tahaks hakata ennast süüdi tundma, et ära lähen, sest seda saadet ei saa teha elu lõpuni ja samuti ka mitte kümme aastat,» lisas raadiohääl.

Foto: Arne Holm/ Raadio 2

Kuulajatel pole aga põhjust muretseda, sest Madist saab endiselt kuulata nii saates «Meloturniir», «Puust ja punaseks» kui ka omanimelises muusikasaates.

Uute väljakutsete saladuseloori Aesma veel ei kergita, aga kinnitab, et nii vara ta enam kindlasti ärkama ei pea.

Raadio 2 annab sotsiaalmeedia lehel Facebook teada, et uus saatejuht selgub homme hommikul kell 9.30 otseetris. «Väga palju kurvastama ei pea. Hoiame stiili! Mis on kõige toredam, Madist jääb eetrisse ikka. Tema teistes saadetes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles