Hiinlanna sai luksuslennu, kuna oli ainuke reisija

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiinas sai noor naine luksuslennu, kuna oli lennukis ainuke reisija, kes lendas pärast uusaastapidustusi koju. 

Tal oli piisavalt ruumi, stjuardessid teenindasid vaid teda ning ei olnud nutvaid lapsi ja valju häälega rääkivaid kaasreisijaid, edastab BBC.

Teised reisijad olid valinud varasemad lennud, kuid tema valis hilisema teadmata, et see on tühi.

Ta valis lennureisi rongiga sõitmise asemel ja sellega pääses ta Goangzhou raudteejaamas tekkinud ülerahvastatusest, kuhu jäi 100 000 inimest halva ilma tõttu lõksu.

Enda kohta nime Zhang kasutanud naine reisi ajal, mil Kesk-Wuhani tabas lumetorm, mille tõttu jäeti nii rongi- kui lennureise ära.

Ta ostis pileti lennule CZ2833, millega pidi lendama Guangzhousse. Paljud teised eelistasid varasemaid lende, mis olid seega täiesti välja müüdud.

Hiinlanna kirjeldas oma õnnelikku lendu Hiina mikroblogis Wibo teatades, et ta oli väga õnnelik reisija.

«Tundsin sel lennul rokkstaarina, kuna olin ainus reisija. See oli tõeliselt luksuslik ja meeldejääv lend,» teatas naine.

Ta postitus tõi kaasa kommentaaridelaviini, milles kiideti ta õnne ja nutikust, et ta kojureisimisel ei kiirustanud, vaid valis hilisema lennu.

«Kuule õeke, sa oled maailma kõige õnnelikum lennureisija,» kirjutati.

Oli ka neid, kes kritiseerisid, et miks lennufirma tegi ühe reisija pärast lennu, kuna see olevat kütuse ja teiste ressursside raiskamine.

Naise sõnul maksis ta tööandja lennureisi kinni ja ta ei tea lennupileti hinda.

Weibos kommenteerijate sõnul maksaks selline üksinda lendamine umbes 1200 jüaani (166 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles