Reedesel Tjuun Inil esineb Kanada kuulsaim trummi ja bassi produtsent ja dj René LaVice

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada kuulsaim trummi ja bassi produtsent ja dj René LaVice
Kanada kuulsaim trummi ja bassi produtsent ja dj René LaVice Foto: promo

See reede, 5. veebruar on Sinilind kogunemiskoht paljudele trummi ja bassi kuulajatele, sest peosarja Tjuun In väisab Kanada tuntuim trummi ja bassi produtsent ning dj – René LaVice. Pidu toimub kahes saalis ning lisaks residentidele Qbale, To-Shale ja L.Eazyle mängib kinosaalis plaate Mark Slavin. Kohvikuruumis esineb Housetrap ehk djd Kyka & Muton. Visuaale teeb Teng.

René LaVice on Torontost pärit dj, produtsent ja filmitegija, kes sai hoo sisse 2009. aastal, mil ilmus tema esimene EP, „The Future“, Kanada plaadifirma „Stride Recordings“ alt. Üsna pea rääkis andekast produtsendist kogu kohalik trummi ja bassi eliit ning René vastu hakati tundma huvi ka väljaspoolt Põhja-Ameerikat. Juba 2011. aastal andis RAM plaadifirma välja René LaVice loo „Headlock“. Tal oli selleks ajaks juba kogunenud hea kamp toetajaid ja fänne nagu dj Marky,Sub Focus, Total Science, A Sides, Sigma, TC jt. Headlocki menu tõi kaasa omakorda eksklusiivlepingu Ram Recordsiga. René kõige kuulsam lugu „The Calling“ jõudis eelmise aasta märtsis Briti indimuusika singlite edetabelis 8. kohale. René LaVice võitis ka eelmise aasta The Bass Music Awards´il „The Public Choice“ auhinna.

L.Eazy, Tjuun In raadiosaate ja peo üks vedajaid, iseloomustab välisartisti: „ René LaVice on huvitav nähtus, ta annab oma muusikat välja RAM plaadifirma alt, mis on üsna pop. Aga samas on LaVice´i looming jäänud mõnusalt eksperimentaalseks. Minu isiklikud absoluutsed lemmikud on tema kunagised elevandi-, linnu- ja kassitrapid (nt kuula https://soundcloud.com/renelavice/elephant-trap). René LaVice´i muusika helipilt on omanäoline ja üsna kergesti eristatav - eriti võimsad bassiliinid, tugevad trummid sümbioosituna selgete mõjutustega hip-hopist, college rockist, reggaest jne.“

5. veebruari Tjuun In toimub Sinilinnus ning lisaks Rene LaVice´ile esinevad kinosaalis kohalikud Qba, To-Sha, L.Eazy ja Mark Slavin. Väikeses saalis mängivad haussmuusikat Housetrap podcasti vedajad, djd ja produtsendid Kyka & Muton.

Pilet enne südaööd 7, hiljem 10 euri

Uksed avatakse: 23.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles