Meeleolukas video! Vaata, kuidas reageerib Margus Saar teenetemärgi uudisele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Saar
Margus Saar Foto: Kaader videost

President Toomas Hendrik Ilves annab Eestile osutatud teenete eest sel aastal riikliku autasu 99 inimesele. Valgetähe IV klassi teenetemärgi pälvis ka uudistesaate «Aktuaalne kaamera» ankur Margus Saar. 

Margus Saare kolleegid filmisid üles rõõmustava telenäo reaktsiooni, kui ta teada sai, et Vabariigi President on otsustanud talle anda Valgetähe IV klassi teenetemärgi.

«Margusel oli parajasti käimas nõupidamine 24. veebruari kajastamise teemal, kui tuli teade, et ta ise saab presidendilt teenetemärgi,» vahendab ETV uudistesaade sotsiaalmeedias Facebook.

Siit klipist saate näha, milline oli Margus Saare reaktsioon, kui ta teada sai, et Vabariigi President on otsustanud talle anda Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Margusel oli parajasti käimas nõupidamine 24. veebruari kajastamise teemal, kui tuli teade, et ta ise saab presidendilt teenetemärgi.

Posted by Aktuaalne Kaamera on Thursday, 4 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles