"Kättemaksukontori" staar Elina Reinold laseb fantaasia lendu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Reinold Freyana
Elina Reinold Freyana Foto: TV3

Näitleja Elina Reinold katsetab veebruaris oma fantaasia piire, andes Tallinnas ja Tartus etendusi koos Improteater IMPEERIUMiga.

Reinold on endine Eesti Draamateatri näitleja, kes juba aastaid tegutseb vabakutselisena. Teda võib hetkel teleekraanil näha ülipopulaarses telesarjas “Kättemaksukontor”, viimane tähtis roll kinolinal oli menukas Eesti filmis “Seenelkäik”. Mitmeid näitlejapreemiaid võitnud väikest kasvu ja õbluke näitlejanna on seesmiselt suure jõu ja väega. Nüüd paneb ta oma jõu proovile impros.

Foto: Madis Sinivee

Improteatris astub näitleja lavale ilma ette kirjutatud teksti ja tegevusliinideta. Vajalik inspiratsioon saadakse publikult ning näitleja saab olla üheaegselt nii näitekirjaniku, lavastaja kui näitleja rollis. Reinold ootab lavale astumist: „Impro on minu jaoks mōnus mäng, mis nōuab vaba fantaasialendu ja tōetunnet. Tegelikult on improteater igasuguse hea teatri oluline osa.“ 

Etendused toimuvad 13. veebruaril kell 19.00 Tallinna Kammerteatris (Vabriku 12) ja 18. veebruaril kell 19.00 Tartu Karlova Teatris (Tähe 66).

Improteater IMPEERIUMI püsitruppi kuuluvad Tarvo Krall, Erki Aule, Merilin Kirbits, Maarika Mesipuu-Veebel (Rakvere Teater), Kati Ong (Endla Teater), Maarius Pärn, Rauno Kaibiainen ja Mairi Jõgi. Sellel hooajal on lisaks Elina Reinoldile IMPEERIUMI külalistena võimalik laval näha veel ka Karol Kuntselit, Margus Prangelit ja Venno Loosaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles