Asso Puidet proovis järgi, millised ohud varitsevad narkokullerit suurt kasumit lubaval ja pingelisel teekonnal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima alustas biolagunevate kilekottide müüki. Pildil Pärnu Maximat külastanud Asso Puidet.
Maxima alustas biolagunevate kilekottide müüki. Pildil Pärnu Maximat külastanud Asso Puidet. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti-Soome vaheline narkoäri on muutnud nii mastaapseks, et seda on koguni uueks Eesti Nokiaks nimetatud. On see aga tõesti nii lihtne ettevõtmine? Ajakirja 30+ peatoimetaja Asso Puidet proovis omal nahal järgi, millised ohud varitsevad kullerit sel suurt kasumit lubaval ent pingelisel teekonnal.

„Lasen püksid rebadele, põlved pisut krõnksu ning rihin paarikümne grammi kamaga täidetud kondoomi pärakuga kohakuti. Kahe sõrmega mudides ja õrnalt pressides, asun kondoomi endale sisse suunama. Hoolimata sellest, et kondoom on lubrikandiga kaetud ning väiksem kui keskmist mõõtu julk, ei saa just öelda, et protsess libedalt kulgeks. Põhiliselt ilmselt seetõttu, et reeglina tulevad asjad tagumiku kaudu välja, mitte ei lähe sisse. Aga lõpuks läheb. Millest annab märku rõngaslihase õrn embus ümber sõrme,” nõnda saab alguse ühe muula lugu.

Nõnda algab see ilmselt paljudel. Ent millega see lõpeb? Kas kama jõuab Soome poolele? Lae alla uus 30+ siit ning tee sõnas, pildis ja videos kaasa kulleri närvesööv teekond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles