Mida leiab moekunstnik Hanna Korsari riidekapist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Talumehe moeetendus 22.11.08 Vasakult: Tiina Talumees, modell, Hanna Korsar
Tiina Talumehe moeetendus 22.11.08 Vasakult: Tiina Talumees, modell, Hanna Korsar Foto: Raimond Roopärg

Hanna Korsari disainitud õhtukleidid ei puudu üheltki kohalikult punase vaiba ürituselt. Buduaar uuris, mida eelistab moekunstnik ise selga panna?


Kirjelda palun oma riietumisstiili.

Olen kindlasti pigem mugav riietuja ja ka pidupäeva rõivastuses peab end hästi tundma. Ma ei pea silmas seda, et ainult teksasid ja T-särki on mõnus kanda, kõike, milles sa ennast (enese)kindla ja ilusana tunned, võib nimetada «mugavaks».

Mul võtab üldiselt kaua aega, et murda müüte mõnest siluetist või värvist, mis näiteks varasemalt meeldinud pole. Riietumises lähtun paarist lihtsast reeglist – vastu ihu peab olema naturaalne materjal (suvel, et hingaks, ja talvel, et külm ei hakkaks) ning igaks puhuks on ikka omad riided.

Tööd teen nendes, mis võimaldavad liikumist ja on mugavad, väljas käin nendega, mis minu paremaid külgi esile toovad ja isiksusega sobivad.

Mitu minutit veedad keskmiselt päevas endale rõivaid valides?

Väga vähe, ma arvan. Võib-olla kõigest paar minutit. Kui aga õhtul välja minek on, siis kulub ikka kauem aega. Nagu naistel ikka. Tööpäevade hommikutel mõtlen eelkõige rõivaste vastupidavusele ja esinduslikkusele.

Kui tihti sinu garderoob vahetub?

Olen kehv poodleja ja lähen endale rõivad ostma suure vaevaga. Kuna töötan iga päev rõivaste keskel, on mul välja kujunenud teatud eelistused ja soosikud. Oskan hinnata oma vajadusi, nõudmisi ja lähen poodi juba kindla plaaniga.

Ja kuna ma olen klassikaline riietuja, siis enamasti probleeme millegi konkreetse leidmisega väga ei ole olnud. Kleitidega on kaubanduses natuke kehvemad lood. Hea kvaliteedi ja põneva lõikelahendusega kleiti nii lihtsalt ei leia. Oma kollektsioonidest saab alati endale ka mõni komplekt jäetud.

 

Loe täispikka stiili-intervjuud ja vaata pildigaleriid värskest Buduaari ajakirjast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles