Kiirusta! Tartu Kõrgema Kunstikooli moeetenduste sari Mood-Performance-Tants konkurss täies hoos

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mood-Performance-Tants moekavandite konkurss 2016
Mood-Performance-Tants moekavandite konkurss 2016 Foto: MPT

Tartu Kõrgema Kunstikooli moeetenduste sari Mood-Performance-Tants (MPT) on saamas täisealiseks ning veel viimaseid nädalaid on avatud 2016. aasta moekonkurss.

Kandideerima on oodatud üksikloojad ja disainerite meeskonnad nii rõiva- kui ka aksessuaarikollektsioonidega. Kavandikonkurss lõppeb 25. veebruaril ning etendusele pääsenud disainerid avalikustatakse 1. märtsil.

Foto: MPT

Mood-Performance-Tants moelavastus «Chapter 18» toimub 7. mail 2016. Inspireerituna muinasjuttudest ning unenäolisest mõttemaailmast, läbib MPT lapseliku rännaku, et jõuda uue peatükini täiskasvanueas.

Unelevat lähenemisviisi ootame ka moekonkursilt osavõtvatelt disaineritelt. Inspiratsiooniallikaks võivad olla erinevad muinasjutud, lapsepõlve mälestused ning õppetunnid, pöörane fantaasiamaailm või omapärased unerännakud. Piiriks on vaid kujutlusvõime!

Kollektsiooni kuuluvate komplektide arv peab jääma vahemikku 6 kuni 12. Tööd saab esitada posti teel või kohale tuues aadressil:

Tartu Kõrgem Kunstikool

Tekstiiliosakond

Mood-Performance-Tants 2016

Tähe 38b

50103 Tartu

Lõuna-Eesti suurima moeetenduse eesmärgiks on anda noortele moeloojatele suurepärane võimalus esitleda loomingut omanäolisel moeplatvormil ning tuua vaatajateni erakordne kultuurisündmus Tartus.

MPT algatajateks on Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid ning iga-aastasesse korraldustiimi kuuluvad erinevate õppeasutuste õpilased ja tudengid ning noored professionaalid.

Täpsem info moekonkursi tingimustest kodulehelt www.moodperformancetants.ee ja Facebookist www.facebook.com/moodperformancetants.

Küsimused ja kontakt: info@moodperformancetants.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles