Queeni kitarrist Brian May: Adam Lambert on jumala kingitus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Queen ja Adam Lambert
Rokkbänd Queen ja Adam Lambert Foto: promo

Selle suve suurkontsert toimub 5. juunil Tallinna Lauluväljakul, mil lavale astub legendaarne Queen koos Adam Lambertiga.

Foto: promo

Noor ja andekas laulja Adam Lambert astus Queeniga koos esmaskordselt üles 2009. aastal, saate American Idol finaalis. Ta avaldas oma artistlikkuse ja vokaalsete võimetega muljet nii publikule kui ka Queeni liikmetele ning annab nüüd koos rockilegendiga kontserte üle kogu maailma.

«Ma läksin sinna saatesse, sest tahtsin võimalust saada originaalseks artistiks,» räägib Adam Lambert ajalehele Sydney Morning Herald. Lambert valis toona juba esimeses voorus esitamiseks Queeni loo «Bohemian Rhapsody» ning teenis jah-sõna ka ülikriitiliselt kohtunikult Simon Cowellilt.

Queeni liikmed aga Adam Lamberti soolokarjääri edenemist ei takista. «Oleks vale teda vaid endale hoida ja mitte lasta tal midagi muud teha,»sõnab Brian May Gigwise-le. May on Lambertit kiites nimetanud teda lausa jumala kingituseks.

Legendaarse bändi jaoks oli äsja staarisaatest tulnud noore solisti värbamine suureks riskiks, kuid see on ennast täielikult õigustanud. Kui Queeni 2014. aasta tuur välja kuulutati, sõnas Lambert: «Kui on keegi, kes tõesti väga tugevalt tunneb, et see ei ole seesama Queen, siis parem ärgu tulgu… Kuid kui sa ei tule, siis jääd kindla peale ilma ühest vägevast showst!»

Adam Lambert hindab Mercury hittlugude esitamist ja avastamist väga kõrgelt.

«Ma tahan aru saada, mida Freddie läbi elas ja mida ta tahtis, et tema publik tunneks,» kirjeldab ta. «Üks asi, mille suhte olen väga uudishimulik, on see, et huvitav milline oleks Freddie elu siis kui ta tänases päevas elaks? Kuidas oleks ta end identifitseerinud? Ma püüan edasi anda neid sõnumeid, mida tema oma lugudesse pani, tänapäeva publikule.»

Foto: promo

Queen ja Adam Lambert esinevad Tallinna Lauluväljakul 5. juunil. Piletid suve suurkontserdile on müügil Piletilevis.

Vaata ja kuula!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles