Disainer ja moeblogija Helene Vetik lõi Windy Beach`ile oma põneva märgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windy Beach ehk Tuuli Rand filmis muusikavideot Eesti Laulu loole
Windy Beach ehk Tuuli Rand filmis muusikavideot Eesti Laulu loole Foto: promo

Hmmm Creative Studio  disainer Helene Vetik lõi WINDY BEACHile oma märgi ja kirjatüübi, mis lähtub WINDY BEACHi alias Tuuli Randi Saare päritolust ja elektroonilisest muusikastiilist, mida ta viljeleb. WINDY BEACH on tänavuse ja läbi aegade ühe tugevaima Eesti Laulu konkursi üks finalistidest.

Foto: promo

„Süvenesin WINDY BEACHi logo loomisesse põhjalikult ja inspiratsiooni ammutasin loomulikult WINDYst, sest artisti soolokarjääri algus on väga inspireeriv ja isiklik kogemus. Seetõttu otsustasin luua visuaali, kus kirjatüüp on nullist minu enda joonistatud ning lähtub ühtviisi nii Tuuli päritolust kui ka elektroonilisest muusikastiilist, mida ta viljeleb, “ kirjeldas Helene Vetik. WINDY BEACHi logo märgiti konkursil Eesti Disainiauhinnad 2015 finalisti vääriliseks.

Tuuli Rand, kelle artistinimi on WINDY BEACH, on pärit Saaremaalt ja seepärast kannab nii logo kui ka kirjatüüp iidset looduse ja Saare elu jõudu. „Sain inspiratsiooni ruunidest ja alkeemilistest märkidest, seega on tegemist omamoodi austusavaldusega Tuuli juurtele,“ ütles Vetik.

Logo teise olulise osa moodustab ühejooneline minimalistlik kiri, mis on vihje elektroonilisele muusikastiilile nagu WINDY muusika biidid ja põhjad. „Seega Tuuli, tema Saare päritolu ja ruunid ning tema muusika põrkuvad ja segunevad selles märgis,“ võttis Helene Vetik WINDY BEACHi märgi ühe lausega kokku.

WINDY BEACHi alias Tuuli Rand ütles, et on pikka aega otsinud päris enda sõnumit nii muusikas kui ka väljanägemises. „Olen õnnelik, et samaaegselt muusikaliste otsingutega ja kohale jõudmisega õnnetus mul Helene abiga paika panna WINDY BEACHi visulaane keel, mis toetab minu loomingut ja muid eneseväljendusviise,“ ütles Tuuli.

Foto: promo

WINDY BEACH alias Tuuli Rand on laulja ja laulukirjuta, kes on pärit Kuressaarest. Lisaks elektroonilise muusika loomisele WINDY BEACHi nime alt, on ta lauljaks ansamblites Funkifize, Vöörad ja Söörömöö.

Sel aastal astub Tuuli Eesti Laulus üles kolmandat korda, sel korral uue singliga "Salty Wounds", mis valmis koostöös ULA-ga. Veebruarikuu jooksul ilmub WINDY BEACHi esimene album.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles