Treiler: zombie-seriaali «Elavad surnud» uued osad on vaid julgetele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaal «Elavad surnud» (The Walking Dead), Rick Grimes ja Daryl Dixon
Seriaal «Elavad surnud» (The Walking Dead), Rick Grimes ja Daryl Dixon Foto: FOX

Ülemaailmset populaarsust nautiva seriaali «Elavad surnud» (The Walking Dead) kuuenda hooaja uued osad jõuavad eetrisse vähem kui nädala pärast, 15. veebruaril kell 22.00 FOX kanalil. Sarja tegijad lubavad, et kuuenda hooaja teine poolaeg on vaid julgetele – uued osad on täis süngeid süžeeliine, pinget ja adrenaliini.

Sarja produtsendi Scott M. Gimple’i sõnul algab teine pooleaeg tõelise pauguga. «Teise poolaja esimene episood pakub rohkelt heitluseid, verd ja valu ning tõeliselt suurt kulminatsiooni sarja süžee arengus. Kuid hooaja teises pooles on oodata ka rohkem nalja ja huumorit, mis natuke leevendab sarja võikust ja julmust,» rääkis Gimple.  

Foto: FOX

Kuuendas hooajas püüavad ellujäänud üha teravneva olukorraga kohaneda, et üheskoos kaitsta oma kodu lähenevate zombie’de eest. Näha saab enneolematut kaost ning hullumeelset olelusvõitlust, mille käigus muutuvad nii mõnedki senised võitluskaaslased hoopis vaenlasteks.  Kuid et ellu jääda, peavad Alexandria varasemad elanikud ja sinna rännanud inimesed suutma oma erimeelsused lahendada ja koondada jõud ühise vaenlase vastu. Uus hooaeg toob mitmeid üllatavaid süžeepöördeid, mistõttu ei oska vaatajad oodata, kes jääb ellu ja kes sureb.

«Elavad surnud» on mitmete Emmydega pärjatud USA põnevusdraama, mis põhineb Robert Kirkmani koomiksil. Seriaal räägib inimestegrupist, kes peab ellu jäämise nimel võitlema zombie’dest laastatud maailmas. Sarjas mängivad näitlejad Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus jpt. Sarja pea- ja tegevprodutsent ning autor on Scott M. Gimple.  

Sarja «Elavad surnud» kuuenda hooaja uued osad jõuavad FOX kanalil eetrisse esmaspäeval, 15. veebruaril kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles