Nordic Aviation avab suvised liinid Horvaatiasse ja Šotimaale

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation Groupi esimene pressikonverents
Nordic Aviation Groupi esimene pressikonverents Foto: Erik Prozes

Nordic Aviation avab koostöös Adria Airwaysiga lisaks juba varasemalt välja kuulutatud suvehooaja lendudele ka täiendavad suvised liinid Rijekasse Horvaatias ja Edinburghi Šotimaal.

Nordic Aviationi juhatuse liikme, Erik Sakkovi sõnul on ettevõttel rõõm teatada uute põnevate suviste sihtkohtade lisamisest Nordic Aviationi lennuplaani. «Uutest sihtkohtadest on Rijeka mõeldud eelkõige peredele ja seiklejatele kauni Aadria mere ranniku uudistamiseks ning Edinburgh sobib oma rikkaliku ajaloopärandiga hästi just kultuurinautlejatele,» kommenteeris Sakkov.

Alates 4. juunist 24. septembrini hakkavad lennud Horvaatia loodeosa sadamalinna Rijekasse toimuma laupäeviti. Perioodiks 28. juuni kuni 23. august lisandub ka täiendav teisipäevane väljumine.

Šotimaa pealinna Edinburghi saab lennata alates 28. maist 3 korda nädalas. Liin on käigus kuni 3. oktoobrini.

Koos uute otselendudega korraldab Nordic Aviation suvel lende kokku 15 eri sihtkohta. Lisaks Rijekale ja Edinburghile kuuluvad Nordic Aviationi liinivõrgustikku ka suvised Pariis, Nice ja Split ning aastaringsed Amsterdam, Berliin, Brüssel, Kiiev, München, Oslo, Stockholm, Trondheim, Viin ja Vilnius.

Piletid uutesse sihtkohtadesse on müügis alates käesoleva nädala teisest poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles